×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сьогодні до Житомира із зони АТО повернулися прикордонники

До Житомира повернулися військовослужбовці Житомирської оперативної прикордонної застави «Житомир». 16 жовтня їх урочисто зустрічали представники влади, прикордонники, родини.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, за відвагу, сміливість і рішучість, проявлені при виконанні оперативно-бойових завдань з охорони і оборони Державного кордону на сході України, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Поліщук нагородив військовослужбовців грамотами облдержадміністрації і обласної ради. Грамоти, подяки та грошові премії отримали прикордонники від першого заступника міського голови Сергія Сухомлина, т.в.о. начальника регіонального управління генерал-майора Олега Медведчука.

Привітали героїв із поверненням додому і рідні. Від їх імені виступила дружина начальника оперативно-бойової застави старшина Олександра Білик. «Найважчою була думка про те, що ви кожну хвилину наражаєтесь на небезпеку, ризикуєте своїм життям. Але ми вірили в вас, і віра допомагала нам жити, працювати, дбати про дітей, батьків. Ви проявили мужність, витримку, стали однією командою. Ви – наші герої. Дякую за те, що ви повернулися живі і здорові», – сказала вона.

Цього разу до Житомира повернулися 54 військовослужбовця, які з 31 липня по 16 жовтня виконували наказ щодо дотримання національної безпеки України на Державному кордоні. Наказ виконали. Втрат і поранень серед персоналу не допустили. За словами командира, начальника оперативно-бойової застави Костянтина Білика, хлопці забезпечували охорону Державного кордону у Луганській області, несли службу на блокпостах, забезпечували прикриття взаємодіючих підрозділів, а також супроводжували колони. Виїжджаючи з Житомира, повністю були забезпечені технікою, майном і зброєю.

«Неодноразово потрапляли під обстріли. Але зараз стало тихіше, – розповідає Костянтин Білик. – Люди повертаються в населені пункти. Починають працювати школи, дитсадки, магазини. Ситуація стабілізується. Місцеве населення ставиться по-різному. Одні вітають, інші запитують, навіщо приїхали. Після відпочинку готові приступити до виконання завдань».

n1610141057

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework