Всеукраїнська Універсіада з настільного тенісу зібрала у Житомирі 89 студентів із 18 областей України

Сьогодні, в приміщенні Житомирського державного технологічного університету, відбулося урочисте відкриття фінальних змагань ХІІІ літньої Універсіади України 2017 року з настільного тенісу.

На захід завітали: Ярослав Лагута, заступник голови Житомирської державної адміністрації, Лариса Ісаєнко, головний спеціаліст Міністерства освіти й науки України, Світлана Гресь, начальник управління сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Ольга Липовецька, виконуюча обов’язки начальника управління освіти і науки Житомирської ОДА, Петро Саух, ректор ЖДУ ім. Івана Франка та інші.

«Шановні гості, шановні спортсмени, я радий вітати вас у стінах нашого навчального закладу. Для університету це дійсно велика подія. Я дуже пишаюся, що команда наших спортсменів з настільного тенісу увійшла до Вищої ліги України, стала переможцем. Ми маємо за велику честь приймати спортсменів з усієї України, які представляють 18 областей. Раді бачити усіх в нашому університеті, бажаємо учасникам нових перемог!», — звернувся до присутніх Віктор Євдокимов, ректор ЖДТУ, доктор економічних наук, професор.

«Від імені Житомирської обласної державної адміністрації, і особисто від імені її голови Ігоря Гундича, хочу передати всім присутнім та учасникам вітання. Бажаю, щоб усім гостям сподобалося на Житомирщині. Бажаю, щоб саме стіни цього славного університету запам’яталися вам новими здобутками, гарними враженнями, цікавими знайомствами та великими перемогами. Нехай переможе найсильніший, нехай суддівство буде чесним і неупередженим, нехай кожен здобуде свою особисту перемогу, а ми всі будемо за вас радіти», — сказав у вітальному слові Ярослав Лагута.

За перемогу змагатимуться 44 команди, серед яких — 20 жіночих та 24 чоловічі. Найкращі учасники отримають можливість взяти участь у Всесвітній Універсіаді. Кращих із кращих обиратиме суддя міжнародної категорії Юрій Гусак. Завершаться змагання 28 квітня.

«Два роки тому наша команда Львівської області стала чемпіоном України серед студентів з настільного тенісу. Від цьогорічної Універсіади хочемо отримати багато приємних вражень, нових знайомств та позитивних емоцій. Ми докладемо всіх зусиль, щоб наша команда перемогла у цих змаганнях. Віримо у свої сили. Львівщину представляють дві чоловічі та дві жіночі команди, у кожній з яких по двоє учасників», — розповіла студентка Катерина Кізюк, яка захищає на Універсіаді честь Львівської області.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 24/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework