У Житомирі відкриють ювілейну виставку картин Юрія Камишного

25 квітня житомирянину, народному художнику України Юрію Камишному – 55 років.

До ювілейної дати майстер відкриває персональну художню виставку "Думки на полотні". В залах Дому української культури, де експонуватиметься виставка, будуть представлені твори, написані художником протягом останніх тридцяти років. Юрій Камишний планує показати глядачам нові картини й кращі свої "ретро" твори, які стали своєрідною візитівкою майстра:

"На цій виставці представлені живописні твори, написані за багато років моєї творчої діяльності. Олійний живопис, суміш українського етносу, побуту з індійським етносом, який я нещодавно відкрив для себе і дуже полюбив. Це натюрморти індійські та українські, пейзажі, я вважаю, філософські твори, бо життя і творчість це єдина справа. Кожний виражає своє відношення до життя хто музикою, хто поезією, а я - фарбами. Ці твори написані в Житомирській області, в Житомирі в майстерні і на теренах однією з улюблених країн - Індії".

Відкриття ювілейної художньої виставки народного художника України Юрія Камишного відбудеться у четвер, 27 квітня, о 15.00 годині. Виставка експонуватиметься в Житомирі в Домі української культури впродовж кількох тижнів, час її роботи – з 9.00 до 18.00 щодня, окрім вихідних.

Джерело: Житомирська хвиля

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 25/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework