168 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з усієї області закінчать школьні заклади

З цієї нагоди вже традиційно у Житомирі 27 квітня керівництво області, зокрема, заступник голови обласної ради Максим Вілівчук зустрівся з випускниками та побажав їм успіхів у подальшому житті.

«Для всіх вас після останнього дзвоника відкривається незвідана дорога дорослого життя та самореалізації. Сподіваюсь, що ви докладете максимум зусиль для досягнення своєї мети і знайдете гідну дорогу у житті. Ви маєте беззаперечне право обрати собі таку професію, яка буде не лише до душі, а й дасть можливість стати успішною людиною, досягти кар’єрних і професійних висот», - звернувся до дітей Максим Вілівчук, передає прес-служба обласної ради. 

Приєдналась до побажань й депутат обласної ради, голова постійної комісії з гуманітарних питань Олена Галагуза.

Всі випускники отримали матеріальну допомогу та солодкі подарунки, а студенти Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. І. Огієнка підготували святковий концерт.

Довідково. На обліку служб у справах дітей перебуває 3078 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 16 дітей вищезазначеної категорії прибули з Луганської і Донецької областей і виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників. У регіоні діють 33 дитячі будинки сімейного типу та 195 прийомних сімей, в яких виховується 599 дітей.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 27/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework