Гройсман пригрозив звільнити керівника поліції Житомирщини В’ячеслава Печененка

Трьох керівників обласних управлінь Національної поліції буде звільнено за результатом рейтингу роботи поліції по областях.

Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман на розширеному засіданні колегії МВС України, коментуючи звіт про роботу Національної поліції у першому кварталі, повідомляє кореспондент UA1.

"Думаю, що нам потрібно за результатами першого півріччя робити кадрові висновки. Ми хочемо, щоб у своїх домівках, на дорогах люди були в безпеці. За результатами першого півріччя просив би зробити рейтинг областей і три (області), які будуть внизу, цим керівникам потиснути руку і сказати "до побачення", – підкреслив прем’єр-міністр.

Як повідомляє кореспондент UA1, на сьогодні найгірші результати роботи поліції демонструє саме Житомирська область. За останній рік показники розслідування злочинів в області значно впали, а до прокуратури, ГПУ та центрального управління Нацполіції надходить найбільше скарг саме на правоохоронців з Житомирщини.

Під реальною загрозою звільнення опинився й сам очільник житомирської поліції В’ячеслав Печененко та його заступник, начальник слідчого управління Олександр Радченко.

Як повідомили джерела UA1, в Кабміні пов’язують невдоволення прем’єра роботою керівників поліції Житомирщини насамперед із затягнутим та неналежним розслідуванням розбійного нападу та захоплення Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ". Розслідування цього резонансного злочину від Гройсмана вимагають американські дипломати.

Беручи до уваги, що власник фабрики Ігор Бойко є громадянином США, ситуація навколо його підприємства перебуває на контролі в Державному департаменті США. Американські дипломати вимагають прискорити розслідування захоплення фабрики та надати належну правову оцінку діям винних у злочині.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 28/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework