У Малині працівник РЕМу отримав опіки обличчя

Нещасний випадок у відокремленому підрозділі Малинського району електричних мереж ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» стався ще минулого понеділка, 24 квітня.

Під час виконання поточних робіт на трансформаторній підстанції у мікрорайоні «банкнотки» травмувався працівник РЕМу — внаслідок термічної дії електричної дуги, сталося загоряння і сорокарічний чоловік отримав термічні опіки обличчя другого ступеня (середня тяжкість), передає mn.zt.ua.

Потерпілого доставили у малинську лікарню, але згодом відвезли у жтомрський медзаклад. Керівник Малинського РЕМ Володимир Омельченко, коментуючи ситуацію, обмовився декількома реченнями: «Коротке замикання. Нічого страшного не відбулося, — мовив він, додавши: — Зараз коментувати нічого не буду. Ведеться розслідування».

У свою чергу начальник відділення у Малинському районі фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Олена Рябошук зазначила: опіки середнього ступеня тяжкості — це серйозна травма, але подробиць нещасного випадку спеціалісти відділення не знають, про нього дізналися, тільки отримавши лист із лікарні. За даним фактом створено комісію зі спеціального розслідування причин настання нещасного випадку та розробки заходів для недопущення подібних випадків надалі. Розслідуванням, проте, займатиметься Житомирське відділення фонду.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 28/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework