У Житомирському районі успішно стартував новий футбольний сезон 2017. ФОТОРЕПОРТАЖ

Урочисте відкриття нового сезону Чемпіонату та Першості Житомирського району з футболу відбулося в неділю, 30 квітня на стадіоні «Танкіст», що в смт. Новогуйвинське, матчем за Суперкубок.

За перемогу змагалися минулорічний Чемпіон ФК «Танкіст» (смт. Новогуйвинське) та минулорічний Володар кубку ФК «Дангард» (с. Тетерівка).

На захід завітали поважні гості: голова Житомирської районної державної адміністрації Сергій Микитюк, депутат Житомирської обласної ради, голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк, депутат Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва, заступник голови Новогуйвинської селищної ради Олег Паньків та голова Житомирської районної федерації футболу Володимир Решотка.

У своєму вітальному слові Сергій Микитюк наголосив: «Щиро вітаю усіх присутніх із відкриттям нового футбольного сезону 2017 в Житомирському районі. З радістю хочу зазначити, що розвиток футболу на Житомирщині знаходиться на дуже високому рівні. Житомирський район завжди радує нас гарними результатами. Ми, зі свого боку, плануємо зробити все для того, щоб цей вид спорту розвивався й надалі. Зокрема, плануємо підписати угоду про співпрацю із Житомирською районною федерацією футболу».

Тетяна Парфентієва запевнила, що в її особі районна федерація футболу зустріла справжнього друга, з яким можна товаришувати та ефективно співпрацювати. Зокрема, зі слів депутата районної ради стало відомо, що за її підтримки на території стадіону «Танкіст» скоро буде створений тренажерний майданчик просто неба. А Руслан Павлюк з радістю відмітив: «Нарешті Житомирську районну федерацію з футболу, за підсумками роботи за 2016 рік, визнали найкращою серед інших районних федерацій Житомирської області. Сьогодні ми йдемо вірними, впевненими кроками до розвитку футболу в усій області та Житомирському районі зокрема. Якщо продовжимо рухатися в такому ж напрямку, то зовсім скоро у нас з’явиться й дитяча футбольна ліга!».

Матч Суперкубку виявився дійсно захоплюючим і цікавим, як того й очікували глядачі. Обидві команди були гідними суперниками одне для одного. Це й не дивно, адже перемогу виборювали лідери минулорічних футбольних змагань. Але переможцем може бути лише одна команда. І цього разу фортуна усміхнулася ФК «Танкіст», який і став володарем Суперкубку Житомирського району з футболу 2017 року. Господарі футбольного поля обіграли ФК «Дангард» з рахунком 4:0. Своїми голами вболівальників порадували такі футболісти: Андрій Драган, Іван Чапський, третій м’яч (автогол) і четвертий забив Олександр Прус, капітан команди та улюбленець публіки.

На завершення свята усі учасники змагань отримали свої заслужені призи. Під час нагородження стали відомі імена кращого футболіста матчу — Іван Чапський (ФК «Танкіст») та кращого голкіпера матчу — Дмитро Собецький (ФК «Танкіст»).
Як зазначив Володимир Решотка: «Сьогодні мене переповнюють радісні, позитивні емоції. Дуже приємно бачити, що на сьогоднішнє свято завітали шановні гості, які знайшли час у своїх щільних графіках, щоб бути присутніми на відкритті нового футбольного сезону 2017. Також радісно від того, що так багато вболівальників прийшли на сьогоднішній матч і активно підтримували свої улюблені команди. Покладаю велику надію, що у цьому році ми знову будемо найкращими серед районних федерацій футболу Житомирської області!»

Своїми враженнями від гри поділилися капітани команд-учасників Суперкубку–2017. «Насамперед, хотілося б подякувати вболівальникам і організаторам за сьогоднішнє чудове свято футболу. ФК ″Дангард″ — гідний суперник. Просто сьогодні більше пощастило нам, сильнішими були саме ми. Наша команда дуже сподівалася перемогти у Суперкубку; так і сталося. Ми ретельно готуємося до кожного змагання, а перед початком кожної гри налаштовуємося, концентруємося та зосереджуємося, щоб отримати гарний результат. Дуже радіємо нашій сьогоднішній перемозі, адже наші численні тренування і старання не проходять безслідно, а дають свої плоди. Сьогодні у нашої команди є надзвичайно приємний привід для святкування — ми перемогли у Суперкубку–2017, це вже другий наш Суперкубок Житомирського району!», — радіє перемозі капітан ФК «Танкіст» Олександр Прус.

«Сьогодні ми грали проти сильного суперника, з яким у нас завжди принципові матчі. ФК ″Танкіст″виявився сильнішими, удача більше супроводжувала цей футбольний клуб упродовж матчу. Ми зробили для перемоги все, що у наших силах, гідно боролися за Суперкубок. До того ж, це лише початок Чемпіонату, так би мовити, старт для подальших ігор і змагань. Коли ми наступного разу зустрінемося із сьогоднішнім суперником на Чемпіонаті, то, думаю, що наша команда покаже значно кращий результат. Ми — молоді, амбітні. Наша команда продовжує боротися, рости й розвиватися. У нас ще все попереду!», — переконаний капітан команди ФК «Дангард» Андрій Мельник.

Отож, переможець Суперкубку–2017, відомий, учасників нагороджено, а новий футбольний сезон в Житомирському районі розпочато. Залишається побажати, щоб він був таким же вдалим, видовищним та яскравим, яким було його відкриття!

Катерина Дейнека

ФОТО: Наталія Нагребельна

Всі новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 30/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework