×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Овруцькому районі відкрили новий елеватор, розрахований на одночасне зберігання 91,5 тис. кукурудзи

У селі Радчиці Овруцького району 15 жовтня введено в експлуатацію новий елеватор. Потужність елеватора агрохолдингу «Ukrlandfarming» становить 91,5 тис. тонн одночасного зберігання кукурудзи.

До об’єкту входять п’ять ємкостей на 32 тис. тонн та вісім ємкостей на 68 тис. тонн, відділення сушки зернових, дві зерноочисні машини, приймальне відділення з автотранспорту, відділення відвантаження зернових на залізничний транспорт.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, елеватор працюватиме цілодобово і зможе приймати та переробляти понад 2 тис. тонн зерна протягом доби. На об’єкті створено майже 100 робочих місць. Обладнання для елеватора постачали канадські партнери, а будівництво здійснювало ТОВ «Екорембуд».

«Відкриття такого потужного елеватора – знакова подія для Овруцького району та Житомирщини, - наголошує голова облдержадміністрації Сергій Машковський. - Це дозволить нам вирішити проблему якісного зберігання зерна у північних районах області. Приємно констатувати, що в такий складний для держави час є підприємства, які готові розвивати свій бізнес у нашому регіоні. Як представник обласної влади обіцяю повну підтримку і сприяння бізнесу в області. Ми працюємо над створенням максимально комфортних умов для інвесторів».

Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук у своєму виступі звернув увагу на таке: «Обравши канадські технології зберігання зерна, ви отримали можливість продавати якісну продукцію за високими цінами на світовому ринку. Це результат співпраці канадських та українських підприємств і доказ того, що ми підтримуємо всі ініціативи вашої держави». За словами дипломата, саме сільське господарство – це пріоритетний напрямок українсько-канадських відносин.

Гості заклали капсулу та наріжний камінь будівництва під фундамент комбікормового заводу. Очікується, що проектна продуктивність промислового об’єкта становитиме 30 тонн комбікормів за годину. Завершення його будівництва та запуск в експлуатацію заплановано до кінця 2015 року.

n1710141074

n1710141074 1

n1710141074 2

n1710141074 3

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework