На Житомирщині банк нагородив 100-тисячну пенсіонерку

Житомирянка Любов Наришкова оформила пенсійну картку для виплат у ПриватБанку та несподівано отримала подарунок. Жінка стала 100-тисячною пенсіонеркою на Житомирщині, яка одержує пенсію через ПриватБанк.

Під час прес-конференції 27 квітня директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Хиля вручив 100-тисячній пенсіонерці символічний подарунковий сертифікат на суму 3 000 грн і наголосив, що для ПриватБанку є великою відповідальністю обслуговувати на найвищому рівні кожного пенсіонера.

Любов Наришкова вже багато років працює у Житомирському ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей, захоплюється віршами, не уявляє ні дня без солодощів і в усьому намагається знаходити позитив. Жінка вважає, що саме таке ставлення до життя винагороджує її везінням, перемогами і продовжує молодість.

“Раніше я отримувала гроші у поштовому відділенні. Спочатку і вагалась, чи переходити на обслуговування у ПриватБанк, але коли оформила картку - ще жодного разу не пошкодувала про це. Люди на своєму місці. Всі молоді особи працюють. І коли я прихожу туди, то завжди зустрічають із повагою. Це головне, що люди тебе поважають. Немає такого, що “сядь, відійди, почекайте”. Все швидко робиться на місці. А те, що я ще й виграла гроші - це дуже приємно”, - розповіла пані Любов.

Завжди з макіяжем, зачіскою, шармом і манерами жінка вважає, що потрібно постійно навчатись чомусь новому і рухатись вперед, незважаючи на вік. З такою позицією пенсіонерка має намір оволодіти всіма можливостями інтернет-банкінгу Приват24.

Загалом з пенсійною карткою для виплат клієнту доступні низка пільг. Оплата комунальних послуг без комісій до 2 000 грн на місяць. Випуск та обслуговування картки безкоштовно. Надання виписки у відділенні ПриватБанку безкоштовно. Зняття готівки у всіх банкоматах на території України безкоштовно. Нарахування пенсії та грошової допомоги з Пенсійного фонду без комісії.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 03/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework