Міська рада хоче залучити нову компанію-підрядника до усунення недоліків, виявлених при капітальному ремонті житомирських тротуарів

Під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету стало відомо, що з метою забезпечення у найкоротші терміни усунення недоліків, які виявлені при капітальному ремонті тротуарів на вул. Київській, вул. В. Бердичівській та вул. Театральній у м. Житомирі, виправлення дефектів змонтованого покриття тротуарів, управління капітального будівництва міськради зобов’язується укласти договори підряду з житомирським ТОВ «Техбудіндустрія».

За це рішення одноголосно проголосували усі 13 присутніх членів виконкому (кількісний склад виконавчого комітету — 25 осіб).

«У минулому році підрядник не виконав свої зобов’язання: роботи здійснювалися несвоєчасно та неякісно. У цьому році “Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія” вимагає підвищення цін на надання своїх послуг, у зв’язку зі зростанням розцінок та збільшенням вартості. Звісно ж, ми не можемо та не хочемо йти на такі умови. У договорі є пункт, який говорить, що у разі неякісного, недобросовісного виконання робіт компанією-підрядником, міська влада має право залучати інші компанії, щоб вони усунули ці недоліки. Виконавець-підрядник, тобто “Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія” повинен оплатити ці роботи.

Минув час, коли міська влада вмовляла, просила, чекала, що підрядник буде якісно, своєчасно працювати. Натомість прийшов час виправляти за ними усі їхні недоліки. Ми обираємо декілька компаній, які нарешті до кінця полагодять житомирські тротуари та доведуть справу до кінця. А усі рахунки ми вже виставимо старому підряднику», — наголосив міський голова Сергій Сухомлин.

Розглядаючи це питання на сьогоднішньому засіданні, члени виконавчого комітету вирішили не створювати нову комісію зі складу депутатів міської ради для візуального огляду та прийняття відповідних рішень, щодо якості виконання робіт із капітального ремонту тротуарів на вул. Київській, вул. В. Бердичівській та вул. Театральній.

Нагадаємо, сьогодні, 4 травня, стало відомо, що місто перерахувало 500 000 грн авансу ТОВ «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія». 

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 04/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework