×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині піротехніки знищили чергові небезпечні знахідки війни

14 жовтня до радомишльських рятувальників надійшло одразу 2 повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів. Перший виклик черговий 16-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Радомишль отримав із с. Глухів-2.

Як з'ясувалося, місцевий житель обстежував село металошукачем аби знайти різноманітні цікаві предмети.

За 100 м від дороги біля галявини він натрапив на підозрілий предмет. Відкопавши знахідку, чоловік припустив, що це вибухонебезпечний предмет і сповістив про нього службу порятунку "101". Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібром 82 мм часів минулої війни.
Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.
Друге повідомлення до надзвичайників м. Радомишль надійшло із с. Вирва від сільського голови. Жінка виконувала господарські роботи на власному подвір'ї. Вона зачепила заступом підозрілі металеві предмети, про що й розповіла за номером "101". Рятувальники, оглянувши їх встановили, що це артилерійський снаряд калібром 152 мм та протитанкова міна німецького взірця.
Наразі піротехніки Управління ДСНС Житомирщини знищили усі вищевказані вибухонебезпечні предмети у спеціально відведеному для цього місці.

n1710141076

Последнее изменение Пятница, 17/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework