Екстрасенси розслідували загадкову смерть бізнесмена з Житомирщини. ВІДЕО

19 серпня 2014 року Тетяна Данильчук не забуде ніколи.

Того страшного дня жінці повідомили, що її батька, 57-річного Миколи, знайшли мертвим у власному будинку в селі Пилиповичі, Житомирської області. Чоловік застиг у жахливій позі – на колінах біля ліжка. Що сталося в будинку Миколи того фатального дня? Хто і навіщо так жорстоко міг його вбити? І чому вбивця поставив чоловіка на коліна?

Микола Данильчук був успішним бізнесменом – займався виробництвом ковбасних в Києві. У нього була кохана дружина і троє дітей. Однак за рік до смерті чоловік несподівано пішов з сім'ї, залишив сімейний бізнес і повернуся в рідне село. Причини свого вчинку чоловік нікому не пояснив. Але, незважаючи на образу, трагічна загибель чоловіка стала для родини справжнім шоком. Їх мучать страшні підозри, що раптова втеча Миколи в село якось пов'язано з його смертю? Можливо, він залишив бізнес і своїх рідних людей, – ховаючись від небезпеки, про яку нікому не сказав?

Розібратися в загадковому вбивстві бізнесмена беруться постійні експерти проекту «Слідство ведуть екстрасенси» Яна Пасинкова і Лариса Гуцан. В ході розслідування вони дізнаються, що в смерті чоловік винна жінка. Але хто – дружина, улюблена жінка, з якою він жив у рідному селі чи дочка так вирішила помститися батькові за те, що кинув дітей, онуків і її матір? Правда вас шокує!

 

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 05/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework