Сергій Янушевич: «На сьогодні ми відчуваємо дуже високу потребу у спеціалістах»

Сьогодні у приміщенні міської ради відбувся брифінг директора КП «ЖУАШ» Сергія Янушевича щодо асфальтування міста.

На початку 2017 року депутати Житомирської міської ради виділили КП «Управління Автомобільних Шляхів» 16, 5 мільйонів гривень на придбання сучасної техніки. Як розповів під час брифінгу Сергій Янушевич, нині оголошені тендери на придбання наступної техніки:

‒ одного фронтального навантажувача типу JSB, або Manitou із телескопічною стрілою та ковшем, для приготування піщано-соляної суміші;

‒ двох фронтальних міні-навантажувачів типу Bobcat, CASE із навісним обладнанням (ковш, відвал, щітка) для робіт із прибирання сміття, замету, снігу;

‒ десяти мотоблоківтипу Husqvarna, Honda, або Tielburger для механізованого прибирання тротуарів у зимовий та літній період із навісним обладнанням (щітка, відвал);

‒ шести компактних прибирально-вакуумних машин (пилососів) типу KARHER або SСHMIDT прибирання тротуарів, із додатковим навісним обладнанням (відвал, щітка, бункер для посипання ПГМ);

‒ однієї віброплити для очищення робіт із ущільнення ґрунту під час виконання асфальтних розкопок та ремонту тротуарів.

Окрім того, готується документація для оголошення тендеру на придбання: однієї дорожньо-комбінованої машини на базі вантажного самоскида 20 тонн зі сніговим відвалом, пристроєм для посипання доріг засобами ПГМ; одного шнеко-ротора для прибирання снігу; відвалів для транспорту та навісного обладнання для прибирання снігу.

Директор КП «ЖУАШ» зазначив, що роботи з асфальтування включають: поточний ремонт, відновлення автомобільно-дорожнього покриття після розкопок (Водоканал, Теплокомуненерго) та поточний ремонт прибудинкових територій. Також він розповів, що сьогодні в Житомирі працює лише три бригади, а чисельність кожної налічує чотири людини. Одна із цих трьох бригад займається виключно розкопками. Нині формується ще й четверта команда працівників.

«Складений графік виконання поточного ремонту доріг на травень-червень. У нас заключні договори із двома компаніями: «Проспект» (розпочала ремонтні роботи на вулиці Святослава Ріхтера, і вже з понеділка приступає до фрезерування і асфальтування) та «Асфальт Плюс» (займається ремонтними роботами на вулиці Сурина Гора). Якщо якість робіт цих двох компаній нас задовольнить, то ми заключимо з ними подальші договори на ремонт доріг на інших вулицях. Поки ж це для них, так би мовити, пробне завдання, де вони продемонструють свої можливості.

Взагалі на сьогодні ми відчуваємо дуже високу потребу у спеціалістах. Ми – діюче, активне, працююче підприємство, ми потребуємо нових кадрів. Однією з першочергових задач є залучення молодих спеціалістів, які добре обізнані комп’ютеризованою технікою. Для оптимізації робочого процесу запрошуємо працівників на роботу до нашого підприємства!», — наголосив Сергій Янушевич.

Варто зазначити, що КП «ЖУАШ» вже встигли ліквідувати аварійні ями та виконати ремонти доріг на таких вулицях: Багратіонівська, Селецька, Басейна, майдан Перемоги та майдан Соборний. Також вже розпочато роботи на вулицях: Леха Качинського, Сурина Гора (Малікова) та Святослава Ріхтера.

У планах КП «Управління Автомобільних Шляхів» полагодити дороги на вулицях: проспект Незалежності (з 10 травня), Народицька (з 10 травня), Михайла Грушевського (з 20 травня), Перемоги (з 20 травня), Покровська (з 28 травня), Небесної Сотні (з 5 червня), Житній базар (з 5 червня), Хлібна (з 5 червня), проспект Миру (з 5 червня), Східна (з 15 червня). Ремонті роботи на одній вулиці тривають у середньому 10–14 днів, в залежності від величини самої вулиці та обсягу робіт. На невеличких вулицях ці терміни значно менші — їх лагодять буквально за кілька днів.

Наприкінці брифінгу Сергій Янушевич звернувся до мешканців Житомира: «Попрошу вас із розумінням та повагою ставитись до роботи наших працівників, адже іноді вони змушені працювати у нічний та вечірній час, порушуючи спокій людей. А все через брак кадрів: люди фізично не встигають виконувати величезний обсяг робіт, який на них покладено, тож змушені працювати і у вечірні, і в нічні зміни!»

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 05/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework