У Житомирі досі продовжується реконструкція скверу біля пам’ятника Тарасу Шевченку. ФОТО

Пам’ятник Кобзарю України знаходиться за адресо вулиця Велика Бердичівська, 55. Реконструкція скверу триває із жовтня минулого року. Її планували завершити до кінця 2016-го, але, як бачимо, на дворі вже травень 2017-го, а ремонтні роботи й досі тривають.

Послуги ремонтної бригади замовило управління комунального господарства Житомирської міської ради, а компанією, якій довірили реставрацію скверу, є ТОВ «Євро-будсервіс».

За повідомленням, розміщеним на сайті міської ради: «Реконструкція передбачає заміну існуючого покриття на тротуарну плитку аналогічну тій, що укладається у центрі Житомира. У сквері облаштують зовнішнє освітлення, якого раніше не було. Також відремонтують малі архітектурні форми».

Процес реконструкції цього скверу — дуже тривалий, термін завершення ремонтних робіт змінювався неодноразово. Спершу це була дата 31 грудня 2016 року, але до зими робочі встигли укласти плитку на тротуарній частині, а про сам сквер забули. Далі планувалося, що сквер повністю оновлять до 9 березня 2017, щоб гідно провести урочистості з нагоди дня народження Тараса Шевченка). Сьогодні ж ми спостерігаємо наступну картину: житомиряни та гості міста й досі не можуть насолодитися оновленим сквером біля пам’ятника видатному українському поету, письменнику, художнику, громадському та політичному діячу Тарасу Григоровичу Шевченку.

Нагадаємо, що житомиряни охрестили капітальний ремонт центральних вулиць у нашому місті житомирським апокаліпсисом.

Катерина Дейнека

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 06/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework