Профільна комісія погодила продовження контрактів з директорами навчальних закладів

У зв’язку із закінченням термінів дії контрактів з керівниками двох навчальних закладів і необхідністю їх подовження, аби не виникло проблемних питань під час завершення навчального року, 10 травня на засідання зібралася постійна комісія обласної ради з гуманітарних питань.

Зокрема, добігають кінця контракти з директорами комунального навчального закладу «Вишевицька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» та комунального закладу «Березівський навчально-реабілітаційний центр» обласної ради. Депутати, зазначивши, що керівники мають вчасно оформити і підписати усі відповідні документи, аби не було зірвано завершення процесу навчання, одностайно проголосували рекомендувати сесії обласної ради продовжити контракти до 31 серпня поточного року. У подальшому на ці посади будуть оголошені та проведені відповідні конкурси, передає прес-служба обласної ради. 

Також депутати погодили проект рішення, яким буде звільнено директора комунального закладу „Бердичівський педагогічний коледж” у зв’язку із закінченням терміну трудового договору. Надалі буде призначено виконувача обов’язків директора закладу та проведено конкурс на заміщення вакантної посади.

З-поміж іншого депутати заслухали інформацію управління освіти і науки облдержадміністрації про виконання доручення постійної комісії щодо призначення директора обласного центру еколого-натуралісточної творчості учнівської молоді на умовах конкурсу. Опрацювала профільна комісія й інформацію щодо проведення конкурсів на заміщення посад директорів обласної бібліотеки для юнацтва та обласної бібліотеки для дітей.

У роботі постійної комісії взяв участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 11/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework