Юні таланти з Радомишля

Нещодавно у Львові відбувся Міжнародний конкурс-фестиваль культури та мистецтв «Місто Лева — 2017». Участь у ньому брали як досвідчені музиканти, так і молодь із України, а також сусідніх Польщі, Росії, Румунії.

Талановиті виконавці й колективи демонстрували свою майстерність у трьох номінаціях: «Вокальне мистецтво», «Хореографічне мистецтво» та «Оригінальне мистецтво».

З-поміж конкурсантів останньої номінації вперше були й учні Радомишльської дитячої музичної школи. Як поінформували в райдержадміністрації, виступ юних музикантів із Радомишля високо оцінило журі. Квартет бандуристок, котрих підготувала до конкурсу досвідчений педагог Любов Головань, у складі Варвари Калініченко, Вікторії Севрук і сестер Анастасії та Юлії Кишковських здобув першу премію.

Найвищі бали за сольні виступи отримали бандуристки Ангеліна Карпусь та Анастасія Кишковська — друга і перша премії відповідно. Піаністка Вікторія Ткачук, котра займається у Світлани Барановської, також порадувала своєю грою і наставницю, і присутніх. Її результат — перша премія.

Лауреатами ще трьох премій стали скрипалі — вихованці Ірини Олександрівни Клименко (акомпаніатор Роман Піхтелев). Тріо у складі Романа Литвиненка, Владислава Духніча та Юлії Лазаренко присудили третю премію. Дует у складі Романа та Владислава отримав другу премію. Такого ж гатунку нагорода дісталася Роману Литвиненку за сольний виступ. А Владислав Духніч, окрім віртуозної гри на скрипці, відомий у краї як талановитий виконавець прозових та поетичних творів. Тому юнак у Львові вирішив позмагатися у жанрі художнього читання. Його виступ журі оцінило другою премією.

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 12/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework