Володимир Ширма: Маємо стати найкращими в Україні

Вже восьмий рік поспіль лозунг «Спорт об’єднує всіх в одну команду» збирає збірні команди органів місцевого самоврядування на спортивні змагання в рамках обласної спартакіади працівників органів місцевого самоврядування та депутатів рад усіх рівнів.

Цього року спортивний турнір проходив у селищі Черняхів, куди прибули 19 команд - представників районних та міських рад нашої області. Змагання проводились з таких видів спорту як волейбол, міні-футбол, теніс настільний, шашки та швидкі шахи, передає прес-служба обласної ради.

Відкрив змагання та привітав усіх присутніх зі святом спорту голова обласної ради Володимир Ширма.

«Хочу відзначити, що у нас сьогодні планка піднята надзвичайно високо: минулого року збірна команда органів місцевого самоврядування Житомирської області посіла третє місце на Всеукраїнській спартакіаді. Тому для нас зараз завдання зробити, як мінімум, крок вперед або, взагалі ,стати найкращими в Україні», - висловив побажання Володимир Ширма.

Переможцями у загальному заліку стала збірна команда Новоград-Волинської районної ради. Друге місце посіла команда Черняхівської районної ради, а третє – команда Пулинської районної ради. Команда обласної ради виборола першість у швидких шахах.

Наразі формується збірна команда Житомирської області зі складу депутатів рад усіх рівнів для участі у Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд органів місцевого самоврядування, яка відбудеться з 12 по 16 червня у м. Чорноморськ Одеської області.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 14/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework