×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Продавці квітів не поспішають залишати вул. Небесної Сотні

У Житомирському будинку культури відбулися громадські слухання з приводу обговорення питання впорядкування торгівлі квітами в місті Житомирі. Серед присутніх були: перший заступник міського голови Сергій Сухомлин, очільники профільних управлінь та департаментів міської ради, а також безпосередньо представники торгуючих квітами та їх сім’ї.

Про це повідомляється на сайті міської ради.

Представники влади провели із торгуючими квітами декілька зустрічей. Їм були запропоновані різні місця, куди вони могли б переміститись. Та за результатами переговорів і самих громадських слухань, квіткарі нікуди не пішли і не бажають полишати роками об лаштовані місця.

Рішучі кроки, спрямовані на ліквідацію стихійної торгівлі та впорядкування вулиць Житомира, міською владою здійснюються для забезпечення зручності мешканців міста, продажу в належних умовах якісної та безпечної продукції, дотримання правил з благоустрою, забезпечення рівних умов для суб’єктів господарювання – продавців. Для цього на сесії міської ради 18.06.2014 було прийняте відповідне рішення «Про впорядкування торгівлі на вулицях, майданах та тротуарах міста», згідно якого торгівлю на вулицях, майданах і тротуарах, а також в місцях не передбачених для торгівлі, на території міста заборонено.

n2010141093

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework