Хіба всім байдуже: житомиряни просять відновити кінотеатр «Космос»

Кінотеатр "Космос" був побудований в 1988-му році силами місцевих підприємств.

Тут функціонував кінотеатр, проходили дискотеки, зал здавали в оренду під проведення урочистих заходів. Так було до тих пір, поки до влади в Житомирі не прийшла Віра Шелудченко та її команда. З 2004-го по 2010-й рік в місті сталися такі зміни: комунальний кінотеатр «Україна» був відданий в приватні руки Сергія Сухомлина й Олександра Рабиновича – там почалося процвітання, а ось два інші кіноконцертні зали – «Жовтень» й наймолодший кінотеатр міста «Космос» почали занепадати й занепали настільки, що скоро житомиряни самі попросять, щоб ці об’єкти з думкою про них віддали в приватні руки.

12 травня на сайті петицій до Житомирської міської ради було опубліковане звернення містян, у якому йдеться про реставрацію кінотеатру "Космос"

"Болісно дивитись на покинуте приміщення кінотеатру до якого ми ходили у 80х та 90х роках мені дуже цікаво, як ще довго буде стояти безхозною та напівзруйнованою ця будівля? Невже наша влада не взмозі знайти інвесторів для відновлення будівлі або зробити там будинок для урочистих подій! Будь-ласка давайте підтримаємо моє зверненя", - пише автор петиції.

Наразі петицію підписали 10 осіб, що становить 4% від потрібної кількості. Якщо вам не байдужа доля кінотеатру - підписати петицію можна тут.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 16/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework