Житомирські прикордонники провели першу хвилю демобілізації солдатів строкової служби

Сьогодні колектив Житомирського прикордонного загну подякував за сумлінну службу солдатам строковикам, які демобілізуються в запас.

В першу хвилю демобілізації потрапили військовослужбовці, які маючи вищу освіту навесні 2016 року прибули для проходження служби в прикордонне відомство.

Один рік віддаляє хлопців від того дня коли вони прийшли з цивільного життя, одягнули зелені берети та стали на захист кордонів нашої держави. Ще рік тому вони не знали один одного проте сьогодні стоять перед строєм, як вірні друзі щиро посміхаючись один одному. Вони знову повертаються до цивільного життя де їх чекає сім'я та друзі однак період служби та своїх товаришів «по зброї» не забудуть ніколи.

З словами щирої вдячності та найкращими побажаннями, хлопцям, які як справжні чоловіки, виконали свій громадський обов’язок та зробили вагомий внесок в справу охорони державного кордону звернувся начальник штабу прикордонного загону Віктор Луцков. За сумлінне виконання службових обов’язків, старанність та ініціативу всіх військовослужбовців було заохочено почесними грамотами.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 17/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework