«Юний винахідник»: у Житомирі підіб'ють підсумки конкурсу

Хочете побачити робота-всюдихода? А дізнатися про те, як працює енергозберігаючий розумний будинок з автономною електроенергією?

Тоді чекаємо на вас у вівторок, 23 травня,у житомирському Музеї космонавтики, де підібиватимуть підсумки конкурсу «Юний винахідник». Школярі-науковці презентуватимуть свої роботи, а члени журі обиратимуть кращих.

Серед заявлених проектів –літаючий мініелектромобіль, туристичний космічний апарат «Supersonic», пристрій для нічного освітлення приміщень та інші цікавинки.

Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначають День науки. Волонтери «Фонду родини Розенблат» вирішили провести такий конкурс для юних науковців у Житомирі. Взяти у ньому участь мали змогу школярі вікомвід 7 до 18 років.

«У вівторок учасники демонструватимуть свої винаходита розказуватимуть про них. Після цього журі визначить трьох переможців.

Усіх учасників нагородять дипломами. 15 винахідників, роботи яких сподобаються членам журі найбільше,30 травня 2017 року поїдуть у музей популярної науки і техніки «Експериментаріум», що знаходиться у Києві», – повідомила очільниця благодійного фонду Олена Розенблат.

Час: з 13.00 (початок презентації) до 15.00 (підбиттяпідсумків);

Місце: музей Космонавтики,вул. Дмитрівська, 5.

Последнее изменение Понедельник, 22/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework