Дитячі іграшки, абетка, маленький будиночок: Житомиряни облаштували біля своєї багатоповерхівки оригінальний дитячий майданчик. ФОТОРЕПОРТАЖ

Якщо ви проходите біля перехрестя вулиць Небесної сотні та Михайла Грушевського, де завертають трамвайні колії, то зверніть увагу на те, як нестандартно підійшли мешканці одного із будинків до оформлення дитячого майданчику.

Це місце просто не можливо не помітити, адже воно знаходиться недалеко від дороги, його дуже добре видно усім перехожим, і воно дійсно привертає увагу людей.

Багато ляльок та різних дитячих іграшок, у тому числі й м’яких, маленький будиночок, у якому залюбки бавиться дітвора, розвиваюча абетка, прикрашене дерево — усе це власними силами створили мешканці одного із під’їздів багатоповерхівки, біля якої і знаходиться дитячий майданчик. На такий крок батьки просто змушені були піти, адже вони вже давно оббивають пороги відповідних інстанцій, аби у їхніх дітлахів з’явився нормальний дитячий майданчик. Та, на жаль, усі зусилля небайдужих мам і татусів «достукатися» до владних структур виявилися марними, бо їх просто не хочуть чути. Тому батьки проявили ініціативу і самі вирішили його облаштувати. Зокрема, зробили пісочницю, поприносили із дому іграшки, хто які мав, привели до ладу територію майданчику, щоб дітям було комфортно на ньому гратися. Зі свого боку ці люди роблять все, що у їхніх силах. Але дитячий майданчик облаштовано ще не до кінця, ще є над чим працювати, і батьки не планують зупинятися на досягнутому.

«Облаштовуючи наш дитячий майданчик, ми власним прикладом хотіли привернути увагу до того, що не можна залишатися байдужими до потреб наших діток. Адже дуже важливо, щоб вони мали місце, де можуть побавитися у дворі. І це місце повинне бути добре облаштованим, а головне — безпечним для дитини. Дуже хочеться, щоб нас нарешті почули, і маємо надію, що вже влітку на нашому майданчику з’явиться гірка для нашої малечі. Я живу у сусідньому під’їзді, поруч із дитячим майданчиком, у мене самої росте маленька дитина, тож для мене дуже важливим є питання, де буде бавитися на вулиці моя дитина!», — говорить Сніжана, котра теж брала участь в облаштуванні креативного дитячого майданчику.

 


Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 23/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework