У ЖДУ імені Івана Франка Дні науки завершилися нагородженням близько ста науковців. ФОТО

23 травня 2017 року в актовій залі університету в рамках Дня науки вcьоме відзначили «Науковців року Житомирського державного університету імені Івана Франка». Нагородження найактивніших викладачів та студентів ЖДУ стало логічним підсумком днів науки в університеті.

В урочистостях взяли участь віце-президент Університету Цзінін (Китайська Народна Республіка) Ма Ен, викладачі та студенти університету, а також численні гості, які прийшли підтримати номінантів, повідомляє прес-служба університету.

Із вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету, доктор філософських наук, професор, «Науковець року» Петро Саух. За ним взяла слово голова ради докторів університету Галина Киричук, яка вручила ректору нагороду – скляну стелу «Науковець року – 2016».

«Висловлюю щиру вдячність науковцям ЖДУ, завдяки яким ми постійно в регіоні на передньому плані. Складно уявити сучасну успішну країну без науки. На жаль, наука, як і багато інших галузей суспільного життя в Україні, переживає нині не найкращі часи. Та це не заважає науковцям Житомирського державного університету імені Івана Франка продовжувати наукову діяльність», – сказав ректор ЖДУ Петро Саух і разом із віце-президентом Університету Цзінін (КНР) Ма Ен вручив сім нагород – скляних стел«Науковець року – 2016» і «Молодий науковець року – 2016» – викладачам університету з історико-філософського, психолого-педагогічного, природничо-математичного та літературно-лінгвістичного напрямів. 

Результати діяльності 13 науково-педагогічних працівників ЖДУ імені Івана Франка були відзначені подяками Житомирської ОДА, Житомирська обласна рада, Управління освіти і науки Житомирської ОДА. Сім науковців університету, які представлені до нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України, Почесним званням «Заслужений працівник освіти України», Грамотою Міністерства освіти і науки України, Подякою Міністерства освіти і науки України, отримали подяки ЖДУ імені Івана Франка за активну науково-досліду діяльність. Троє молодих дослідників отримали нагрудний знак «Слава ЖДУ імені Івана Франка», і один за активну міжнародну діяльність – нагрудний знак «Заслужений працівник ЖДУ імені Івана Франка». Ще 25 викладачів та 38 студентів відзначили грамотами та подяками ЖДУ імені Івана Франка за активну міжнародну діяльність і за активну участь у науково-дослідній роботі та з нагоди Дня науки.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 23/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework