У Житомирі триває «Тиждень Європи»

Таку загальну назву має низка заходів, які з 22 по 29 травня проходять на базі Житомирської обласної бібліотеки для дітей:

"В понеділок було відкриття нашої традиційної виставки дитячих малюнків, присвячених Європі. Цього року ми назвали виставку "Україна. Європа. Майбутнє". Все, що цікавить, які асоціації виникають у дітлахів щодо Європи, щодо рідної України, щодо власного життя в майбутньому – все це пропонували намалювати. Паралельно відкрилася виставка-фотосушка "Мої подорожі Європою". І "родзинкою" цього року є невелика виставка житомирських майстрів "Європа на полотнах майстрів", – розповіла одна із організаторів "Тижня Європи" Ольга Котвіцька.

Крім виставок, заплановані кілька квестів для школярів різного віку, міні-конференція для шкільних євроклубів, у четвер пройде тематична гра "Що? Де? Коли?". Будуть також відеоподорожі Європою та знайомство з "живими книгами":
"Тобто, люди, які вже були в Європі, які мають свою думку щодо країн, в яких вони були і, відповідно, мають, що розповісти, вони будуть виступати "живими книгами" і це буде цікаво людям, які мають питання щодо тієї чи іншої країни".

На неділю, 28 травня, запланована вистава дитячого англійського театру. А підсумки "Тижня Європи" підбиватимуть наступного понеділка, і на найактивніших учасників очікують цікаві призи та подарунки. Такі заходи в обласному центрі проходять вже вп'яте. Організаторами є міські управління освіти та у справах сім'ї, молоді та спорту, ГО "Житомирська асоціація науковців та бізнес-консультантів" у співпраці з обласною бібліотекою для дітей.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 24/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework