На Житомирському бронетанковому заводі побували військові аташе з понад 20-ти країн. ФОТО

16 травня державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» відвідала делегація Київської Асоціації військових аташе.

У складі делегації заявлені військові аташе з Австрії, Білорусі, В’єтнаму, Іраку, Ірану, Казахстану, Китаю, Кореї, Латвії, Литви, Пакистану, Румунії, Словаччини, США, Туркменістану, Угорщини, Франції, Чехії, Швейцарії, ЄС, НАТО, - про це повідомляється на сайті підприємства.

Зі сторони державного концерну «Укроборонпром» на зустрічі був присутній Артур Херувімов - заступник генерального директора з розвитку. Адміністрація заводу на чолі з директором Михайлом Мосіним провели з ними спільну нараду, де А. Херувімов представив презентацію підсумків роботи концерну за 2016 рік, директор заводу, в свою чергу, представив презентацію про можливості очолюваного ним підприємства, продукцію заводу. Далі гостям було надано можливість безпосередньо ознайомитись з зразками відремонтованої та модернізованої техніки, проведена екскурсія по заводу, проведені показові стрільби новітніх розробок. За підсумками зустрічі представники військових аташе різних країн та представники вітчизняної оборонної промисловості домовились про плідну співпрацю, що так необхідно у даних умовах.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 24/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework