У Новограді-Волинському відкрили пам’ятний знак Небесній сотні та загиблим учасникам АТО

Вчора, 23 травня 2017 року, в місті Новоград-Волинський відбулась визначна подія - урочисте відкриття пам’ятного знаку Небесній сотні та загиблим учасникам АТО.

Захід відбувся за участі жителів та керівництва міста і району, а також військовослужбовців місцевого гарнізону.

Право відкрити пам’ятний знак було надано міському голові та полковнику Заболотному Сергію В’ячеславовичу, який до лютого 2015 року був заступником командира 30 окремої механізованої бригади та керував діями 2-ої батальйонно-тактичної групи під час бойових дій в 2014 році.

Боєць 4-ї роти 2-го батальйону з позивним «Моряк» Олександр Ламбурський продекламував власні тематичні вірші та пісні написані в зоні АТО. Надзвичайно чуттєво лунали пісня «Чорна вишиванка» у виконанні народного гурту «Чарівниця» та пісня «Герої в нашому серці» у виконанні Валентини Лук’янець, дружини нашого бойового побратима Ігора Лук'янця, який в 2014 році отримав важке поранення під час боїв поблизу Луганська. А композиція «Сини України» у виконанні бригадного військового оркестру, яким керує старший лейтенант Чуй Олег, нікого не залишила з черствим серцем.

Герої не вмирають! А вчорашнє свято Героїв України тому підтвердження. І кожен з них житиме до тих пір, доки житиме наша пам'ять про кожного.

Одного слід просити в Бога: щоб список на дошці більше не поповнювався.

Джерело: 30 ОМБр 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 24/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework