Олег Черняхович: «Для чого ж тоді ми обставили увесь Житомир камерами відеоспостереження?»

Таким питанням задавався представник ВО «Свобода», виступаючи на початку 22-ї сесії Житомирської міської ради, яка відбулася сьогодні, 25 травня. Озвучуючи це питання, депутат говорив про масові викрадання каналізаційних люків у Житомирі і про численні крадіжки у під’їздах житомирян.

«На минулій сесії я вже підіймав питання масового викрадання люків. Зазначу, що ситуація погіршується. Видно, у комунальних служб немає можливості закривати ці діри, які несуть загрозу здоров’ю і безпеці наших громадян, особливо дітей. Дірки уже починають закривати дошками, дверми, бетонними плитами. Купуйте вже пластикові, бетонні, дерев’яні люки та які завгодно, але цих дірок не має бути! Видно, у нас немає можливості закуповувати металеві люки, а у поліції немає можливості шукати цих викрадачів. Для чого ж тоді ми обставили увесь Житомир камерами відеоспостереження? Дуже погано ведеться робота поліції, адже вже обкрадають під’їзди, викрадають кабелі, і люди змушені сидіти без світла, без телефонів, без кабельного телебачення через викрадачів. Це якась епідемія. Хтось займається цими питаннями? Чому ніхто не шукає крадіїв? З цим потрібно щось робити!», — акцентував Олег Черняхович.

Нагадаємо, у центрі Житомира поцупили кришку від каналізаційного люка.

Багато із місцевих депутатів, присутніх цього дня у сесійній залі, погодилися з тим, що на сесіях міської ради варто регулярно заслуховувати виступи працівників поліції, які будуть звітувати про свою роботу.

Окрім того, у своєму виступі представник ВО «Свобода» порушив тему цьогорічного святкування Дня пам’яті та примирення у Житомирі: «На початку травня увесь світ, разом із Україною, відзначав День пам’яті та примирення. Але в Житомирі святкування відбувалися якось непомітно і тихо. Видно, нікому не потрібні та пам'ять і те примирення. Усім потрібне 9 травня – «День победы». Лише тоді усі згадують про славних, шановних ветеранів. Це дуже сумно. Ми повинні пам’ятати про подвиг людей, які своїм здоров’ям та життям заплатили за наш мир!».

Катерина Дейнека

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 25/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework