Прокурори Житомирщини на семінарі обговорили проблемні питання нагляду за додержанням кримінально-виконавчого законодавства

У прокуратурі Житомирської області, відбувся навчально-практичний семінар на тему:

«Проблемні питання здійснення прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру на сучасному етапі», у якому взяли участь керівники місцевих прокуратур та прокурори, відповідальні за даний напрям роботи.

На семінарі, до участі у якому запрошені й представники інших відомств області, розглянуто та обговорено важливі аспекти прокурорської діяльності з цього напряму.

Зокрема, начальник відділу охорони, режиму та нагляду в Житомирській області Центрального міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції Дмитро Стуга у своєму виступі зупинився на питанні реформування кримінально-виконавчої системи України.

Заступник начальника Житомирського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції Світлана Мудрієвська поінформувала про стан виконання в області положень Закону України «Про пробацію».

Начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області Сергій Костюк зосередив увагу учасників семінару на завданнях та проблемних питаннях здійснення прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні кримінальних покарань та інших заходів примусового характеру.

Під час семінару обговорено й інші питання, зокрема, особливості здійснення нагляду за додержанням законів при застосуванні примусових заходів за адміністративні правопорушення на сучасному етапі, законодавчі новели тощо.

Крім теорії, учасники семінару мали можливість перевірити свій рівень знань на практиці, пройшовши тестування на предмет опанування змін у кримінально-виконавчому законодавстві, які відбулися у 2017 році.

Варто додати, що організатори семінару продумали не тільки змістовність та інформаційну насиченість виступів, а й забезпечили їх візуалізацію, проілюструвавши відеослайдами.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 29/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework