П’ятеро італійських студентів приєдналися до студентської спільноти ЖДУ ім. Івана Франка. ФОТО

Сьогодні, 30 травня, у ЖДУ ім. Івана Франка відбулася прес-конференція за участі викладачів ВНЗ Житомира та італійських студентів з Пармського університету, які вже завершили своє навчання.

З початку березня 2017 року в рамках угоди про академічну мобільність та реалізації спільного проекту з інклюзивної освіти між ЖДУ ім. Івана Франка та Пармським університетом (Італія) в університеті навчалися та проходили практику п’ятеро італійських студентів.

Упродовж трьох місяців Сабіна Ендрей, Ніколь Сімончеллі, Джулія Спіталері, Лаура Піні та Джакомо Крема не лише активно навчалися, практикувалися, брали участь у культурних заходах університету і міста, а й самі навчали. Зокрема, студенти відвідали декілька навчальних закладів Житомира, де могли спостерігати за робою педагогів та фахівців, які працюють з дітками, які мають особливі освітні потреби. Більше того, гості із-за кордону й самі долучалися до начального процесу, і також встигли попрацювати з вчителями та школярами.

«Це був неоціненний досвід. Усі наші емоції та враження важко описати словами. Від навчання у Житомирі у нас залишаються лише найприємніші спогади. Ми мали дуже гарні теоретичні знання, а тут, у Житомирі, змогли закріпити їх на практиці», — ділиться враженнями Ніколь Сімончеллі.

«Бажаємо вам широкої і світлої життєвої дороги, у буквальному і переносному значенні цього слова. Я маю надію, що той досвід, який ви отримали у стінах нашого університету, стане в нагоді у вашому подальшому професійному зростанні. Ми будемо раді знову зустрітися з вами у Житомирському державному університеті імені Івана Франка. На підтвердження цих слів, рішенням ректорату нашого навчального закладу вас зараховано до студентської спільноти університету. Із задоволенням вручаємо вам студентські значки», — звернулася до студентів Наталія Сейко, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків ЖДУ ім. Івана Франка.

 

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 30/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework