У Житомирі маршрутка повна пасажирів врізалася в кран. ФОТО

Сьогодні, 2 червня, у Житомирі маршрутне таксі №104 врізалося в кран. Водіїв хотів продовжити рух за маршрутом, то пасажири викликали поліцію.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала журналістка Юлія Демусь.
«Сьогодні я дуже поспішала в "Ракушку", але видно більше за мене туди поспішав водій маршрутки № 104. На Перемоги він врізався в кран. Звук удару просто заглушив і я у перші хвилини не розуміла - ми когось збили, у нас хтось в’їхав чи згори щось так привалило. Потім здивувалася як вдалося втриматися, хоча у момент удару закрила очі і взагалі якоюсь відірваною від реальності себе відчувала. Далі був плач дитини, крики пасажирів, а у мене трусилися руки і в голові наче пустота стояла, бо знаходилася максимально близько до епіцентру удару. Водій через деякий час вийшов з маршрутки, не відчинивши пасажирам двері, зібрав свої деталі, сів за кермо і спробував рушити далі. Пасажири почали його зупиняти. Спочатку водій сказав, що продовжує слідувати по маршруту, потім, що довезе тільки до зупинки. Друга спроба залишити місце пригоди йому теж не вдалася. Хтось із задніх місць сказав, що викликав поліцію, решта звернула увагу водія, що у маршрутці дірка. За той час, що я лишалася біля маршрутки, водій залишався у кабіні і не міг пояснити з чиєї вини сталася аварія. Гроші за проїзд - 5 грн. хто просив, він повернув.
У мене насправді був найбільший переляк за все життя, голова болить й досі(
Роман Крисюк Ігор Гундич Diana Di можливо маєте інформацію, хто винен у цій аварії і що очікує водія та іншу сторону ситуації», - йдеться у повідомлені.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 02/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework