Мріє про новий інструмент, а збирає кошти не для себе…

«Артур, ти ростеш нормальним хлопцем!» — ці щирі слова сказав п’ятикласнику гімназії дідусь онкохворого хлопчика, для лікування котрого збирав кошти 11-річний Артур Крутяков.

25 травня юний піаніст провів благодійний концерт у Палаці культури, на який запросив друзів, знайомих. Серед них — відомі у місті люди, які є шанувальниками творчості Артура та відвідують усі його концерти. Цей творчий захід став шостим сольним концертом піаніста, три з них відбулися благодійно. Нагадаємо, раніше Артур збирав кошти на передову для учасників АТО, потім — для пораненого бійця Дмитра Блохіна. І ось — новий благодійний захід.

23 композиції були виконані піаністом для слухачів. Майстерне виконання дитиною складних музичних творів зворушило усіх. Зокрема, першу вчительку із ЗОШ №3 Ірину Олександрівну Голуб. Під час концерту вона не стримала сліз, зауваживши, що її учень не лише виконав твори на високому рівні, а й є доброю чутливою дитиною, здатною прийти на допомогу тим, хто потребує.

— Я почув історію Ярослава Лук’янчука з Пилипович і не вагався, що маю йому допомогти, — розповів Артур. — Він же — дитина і дуже хоче одужати… Радий, що вдалося зібрати для нього 1133 гривні.

Благодійні кошти піаніст передав бабусі й дідусю Ярослава, з побажаннями одужання. Рідні щиро подякували Артуру за підтримку, висловивши захоплення його добротою.

Вже після концерту мама Наталя розповіла, що її син давно мріє про нову «Ямаху», адже займається на старенькому піаніно. Втім, організовуючи сольні концерти, мріє здійснити в першу чергу мрії інших, а не свою…

Джерело: zvyagel.com.ua

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 05/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework