Рятувальники розпочали цикл пізнавальних лекторіїв для дітей пришкільних таборів

Особливо спокуслива для дитячих пустощів пора – літні канікули. Цієї пори діти мають багато вільного часу, менше контролю з боку дорослих та безліч можливостей для прояву фантазії, винахідливості та задоволення своєї допитливості.

Тож аби попередити негативні наслідки такої свободи, важливо зайвий раз нагадати про можливу небезпеку та допомогти школярам засвоїти правила поведінки в надзвичайних умовах. Зважаючи на зазначене, з 7 червня рятувальники розпочали цикл пізнавальних лекторіїв «Зробимо життя безпечним!» на базі Палацу культури для дітей, які відпочивають у пришкільних таборах.

Під час заходу рятувальники звертали увагу на основні безпеки, що чатують на дітей в літній період. Зокрема, підлітки згадували як поводити себе у побуті із джерелами вогню, при перебуванні на водоймах та в лісі, виявленні вибухонебезпечних предметів і при укусах небезпечних комах та плазунів.

Усі знання та вміння з правил безпеки, які дітвора отримала, вони демонстрували, розгадуючи загадки з правил безпеки життєдіяльності. За правильні відповіді учасники отримували навчальні листівки та надувні кульки із написом «Я люблю ДСНС».

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 07/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework