У Житомирі хочуть створити Калиновий парк

Даний громадський проект подали на розгляд до бюджету участі.

Бюджет участі – інструмент прямої демократії, за допомогою якого мешканці міста залучаються до розподілу частини міського бюджету. Мешканці міста, депутати, представники органів місцевого самоврядування, члени громадських організацій обговорюють пріоритети розвитку громади. Після консультацій та обговорень у громади формується бачення, які ідеї слід реалізувати першочергово. Свої ідеї мешканці міста оформлюють у проектні пропозиції та передають на розгляд до Житомирської міської ради. Після внесення коригувань профільними виконавчими органами, узгоджень та консультацій з авторами та мешканцями проекти виносяться на голосування. Проектні пропозиції, які набрали найбільшу кількість голосів за результатами голосування, реалізовуються Житомирською міською радою згідно затверджених обсягів фінансування.

Проектом передбачається реконструкція скверу поряд із Житомирським державним університетом імені Івана Франка, висадження 12 кущів калини, встановлення металевої скульптури українського козака, ліхтарів, лавочок, сміттєвих урн.

БЮДЖЕТ НА РЕАЛІЗАЦІЮ

986 600 грн.
Мета проекту
Покращити благоустрій у центрі міста Житомир, створити особливе місце для відпочинку житомирян та гостей міста
Вільний доступ. Територія вільна від алкоголю і тютюну.
Користувачі
Жителі міста, гості обласного центру
Проблема
Сквер потребує реконструкції
Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування
У Житомирі є обмежена кількість місць (відкритих майданчиків) для збереження українських традицій та поширення їх в суспільстві. Проектом передбачається наповнення скверу у центральній частині міста символом України - кущами калини, металевою скульптурою козака із стародавнім українським музичним інструментом, об'єктами благоустрою.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 09/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework