Оксана Вахнюк: «Ми створимо перший у Житомирі каталог нянь»

Про це 10 червня, у день відкриття центру розвитку та дозвілля «Чадо», повідомила керівник цього закладу Оксана Вахнюк.

Знаходиться центр за адресою: м. Житомир, вул. Народицька, 17. «Чадо» прийматиме у своїх стінах діток від 9 місяців до 10 років. Центр пропонує: ігрову кімнату, організацію дитячих свят, послугу «Вільна мама» — няня на 2 години, а також розвиваючі ігри для дітей від 9 місяців.

Урочисте відкриття закладу відбулося у суботу, 10 червня. На маленьких гостей свята чекали цікаві ігри, конкурси та веселі розваги. Окрім того, усі охочі могли зробити світлини на пам'ять біля яскравої фото-зони. Також на святі працював професійний фотограф.

Як заявили керівники центру розвитку та дозвілля «Чадо», вони планують запроваджувати різні соціальні проекти, два з яких презентували у день відкриття закладу. Перший із них — співпраця центру «Чадо» з ЖОГО «Діти сонця». «Двічі на тиждень, у вівторок та п’ятницю, з 14.00 до 16.00, ми надаватимемо територію ігрової кімнати для дозвілля діток з особливими потребами, зокрема, із синдромом Дауна. На жаль, наше суспільство не надто пристосоване до потреб дітей цієї категорії, а тому малята не мають якісного майданчика для ігор. Ми зголосилися допомогти у вирішенні цієї проблеми», — зазначила Оксана Вахнюк.

Також керівництво закладу презентувало проект «Весела година». Він передбачає абонементи на 10 годин відвідування ігрової кімнати для дітей з малозабезпечених сімей. Проект не є разовою акцією, а буде діяти постійно. Термін дії абонемента — 1 місяць. Після того, як буде вичерпано ліміт відвідувань, необхідно отримати новий абонемент. Реалізувати цей соціальний проект центр розвитку та дозвілля «Чадо» буде спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

«1 липня ми будемо відкривати на базі центру “Чадо” школу, до якої приймаємо діток, починаючи від 9-місячного віку. Будемо працювати і з малюками (ранній розвиток), і з дошкільнятами (підготовка до школи, вивчення англійської мови). У програмі нашої школи передбачені заняття і для підлітків, і для матусь. Зазначу, що з самого початку для нас усе дуже добре складалося, адже люди, з якими ми хотіли співпрацювати, йшли нам на зустріч, всіляко підтримували і сприяли створенню нашого закладу», — розповіла керівник центру розвитку та дозвілля «Чадо».
Перші заходи, які керівництво планує проводити у новоствореній школі — тренінги та психологічні ігри для молодих матусь. Метою занять є зробити комфортнішим процес виходу жінки із декретної відпустки. Також на базі центру розвитку та дозвілля «Чадо» будуть відбуватися навчання під назвою «Школа нянь».
Як повідомила Оксана Вахнюк: «Ми створимо перший у Житомирі каталог нянь. З усію відповідальністю можу заявити, що в нашому місті ще не було агенції високого рівня з підбору нянь, тож ми будемо першовідкривачами у цьому напрямку! Будемо робити все від нас залежне, аби життя дітей, молодих мам у декретній відпустці та взагалі всіх матусь, які приведуть до нас своїх чад, стало яскравішим, цікавішим, більш насиченим. Власне, саме тому ми й відкрилися сьогодні, щоб дарувати дітям яскраве дитинство, а їх батькам радість!».

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 12/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework