На полігоні — першокурсники

На одному з військових полігонів тривають практичні заняття з курсантами першого курсу Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова. У такий спосіб командири намагаються поліпшити професійні навички майбутніх захисників України.

n 12061712

Курсанти навчаються роботі на посаді командира відділення, зокрема, вивчають радіостанцію, порядок ведення радіообміну, застосування засобів індивідуального РХБ захисту, заходів інженерного забезпечення бою, топографічного орієнтування; виконують вогневі вправи зі стрілецької зброї.

За словами командирів, першокурсники добре виконали вправи зі стрільби із кулемета РПК-74, гранатомета РПГ-7 та метання бойової ручної гранати РГ-42. Нелегко було першокурсникам під час змагань із військового біатлону, що складалися з кросу та бойової стрільби з автомата АК-74 з різних положень. Спека, пісок та пересування бойової броньованої техніки ускладнювали подолання дистанції. Незважаючи на це, курсанти, серед яких є й дівчата, не зійшли з дистанції.

Для курсантів першого курсу це третій польовий вихід. Ніхто з них вже не відчуває себе новачком у військовій справі.n 12061712 1

n 12061712 1

 Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

 Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 12/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework