Житомирські патрульні запрошують бажаючих долучатися до лав поліції

За інформацією з офіційної сторінки Патрульної поліції Житомира, на посаду інспектора патрульної поліції в місті відкрито 153 вакансії.

om13061729 1Основні вимоги до кандидатів – громадянство України, вік від 21 до 35 років, повна загальна середня або вища освіта, наявність посвідчення водія категорії В. Претенденти мають також пройти тестування, медичне обстеження, перевірку рівня фізпідготовки і співбесіду з поліцейською комісією.

До обов’язків інспектора патрульної поліції входить патрулювання території, реагування на правопорушення, забезпечення безпеки дорожнього руху, надання невідкладної допомоги громадянам, а також заходи для розкриття злочинів по гарячих слідах і протидія злочинності. Одна зміна триває 12 годин, при складанні графіка чергуються денні та нічні зміни. Навчальний курс підготовки триватиме 4 місяці. Після зарахування до лав поліції інспекторам обіцяють зарплатню у 8 тисяч гривень.

Заяви на участь у конкурсі приймаються з 12.06.2017 до 11.07.2017. Подати анкету можна на сайті: patrol.police.gov.ua/jobs Телефон: 044 390 65 00

Джерело: Житомирська хвиля

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 13/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework