Серця Житомира: містяни пропонують облаштувати у парку місця для закоханих

Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них.

om 13061733 2Будь-який мешканець міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2017 року.

У цьому році до Бюджету участі було подано 99 пропозицій  на суму 81 152 692 грн, зареєстровано 58 авторів. Наразі проекти знаходяться на розгляді.

Житомиряни Віталій Сівко, Олег Ціпоренко та Андрій Майковець стали авторами проекту "Серця Житомира". 

"У більшості міст України є особливі місця, які створені спеціально для закоханих і щойно створених молодих сімей. Такими місцями є ковані об’єкти, де закохані можуть розміщувати різнокольорові стрічки, прикріплювати замочки та фотографуватися. Проектом передбачається встановлення 9 кованих об'єктів у центральному Житомирському міському парку", - зазначають автори проекту.

Даним проектом передбачається встановлення у Житомирському міському парку, а саме на локації з лівої сторони від пішохідного мосту: великої кованої карети, 2 металевих скульптур «Амури», 2 ковані дерева-серця, 4 кованих лавочок та 6 LED-прожекторів для підсвічення об’єктів. Вартість проекту - 560 000 грн.

З вересня по жовтень 2017 року проекти будуть розглядатися виконавчими органами міської ради та житомирянами.

om 13061733 1

Всі Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 13/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework