Чи очікувати житомирянам підвищення вартості проїзду в міському електротранспорті?

На це запитання журналістам відповів сьогодні, 13 червня, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин під час брифінгу.

n 13061712«Цілком можливо, що ми піднімемо тарифи на проїзд у міському електротранспорті, але це буде ще не скоро. Лише тоді, коли місто зможе забезпечити якість цього виду транспорту, можна буде говорити про підвищення вартості проїзду в ньому», — запевнив міський голова.

«На найближчу сесію Житомирської міськради ми виносимо питання фінансування комунального транспорту. І нові сучасні низькополі автобуси, першу партію яких, я сподіваюся, ми закупимо вже у цьому році, — це вже той фактор, який буде вимагати підняття вартості проїзду саме на такому виді комунального пасажирського транспорту, як автобус», — акцентував Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, що на минулому брифінгу міського голови, який відбувся 31 травня, Сергій Сухомлин повідомив, що оголошено тендер на закупівлю двох тестових електробусів, довжина яких 8 та 10 метрів.

Обговорюючи на брифінгу транспортне питання, журналісти не могли не порушити тему підняття вартості проїзду у житомирському міському громадському транспорті. Люди не перестають скаржитися на приватних перевізників, говорити про жахливу якість обслуговування. Зокрема, багато водіїв відмовляються перевозити більше двох пасажирів пільгових категорій, або ж пільговиків взагалі. Перевізники приміських маршрутів теж не дотримуються вимог із переліку міської ради. До того ж, дехто з перевізників ігнорує вимоги міської ради з приводу перевезення дошкільнят та школярів за дві гривні у позаурочний час, аргументуючи це тим, що у цей час вже немає навчання. Міський голова Сергій Сухомлин запевнив, що ці проблеми обов’язково будуть вирішуватися. Якщо ж пасажири бачать випадки, коли приватні перевізники порушують правила, то про них обов’язково варто повідомляти, аби можна було накласти на порушників штрафні санкції.

Нагадаємо, що житомиряни вимагають скасувати рішення виконкому щодо підвищення вартості проїзду в міському транспорті.


Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 13/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework