Прокуратура вимагає припинити оренду приміщень дитячого табору, у якому орендар протягом п’яти років не забезпечив розміщення оздоровчого табору

Житомирською місцевою прокуратурою заявлено позов про розірвання договору оренди частини приміщення загальною площею понад 1800 кв. м. дитячого оздоровчого табору «Дружба», що у Житомирському районі, укладеного Регіональним відділенням Фонду держмайна України по Житомирській області із приватним підприємством та зобов’язання орендаря повернути майновий комплекс.

n 1508161Установлено, що у листопаді 2011 року Регіональним відділенням Фонду держмайна України по області укладено з приватним підприємством договір оренди частини майна колишнього дитячого оздоровчого табору «Дружба» вартістю майже 230 тис грн, яке перебуває у фонді на обліку після реорганізації попереднього власника.

У подальшому було укладено додатковий договір, зменшено вартість майна, що належить до державної власності та продовжено термін дії оренди до листопада 2017 року.

Головною метою надання в оренду приміщень в договорі визначено розміщення оздоровчого закладу для дітей та молоді.

Однак орендар допустив істотні порушення умов договору, не виконав взяті на себе зобов’язання, унаслідок чого протягом понад п’яти років так і не спромігся забезпечити розміщення дитячого оздоровчого табору для літнього відпочинку.

Житомирською місцевою прокуратурою, з метою поновлення інтересів держави у сфері охорони дитинства, вжито заходів представницького характеру.
Наразі позов перебуває на розгляді у суді.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 14/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework