Галина Ширченко стала другою жінкою в Житомирській області, яка очолила одну із райдержадміністрацій

Сьогодні, 15 червня, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич представив громадськості нового голову Хорошівської районної державної адміністрації.

om 15061745 11«У ваш район я планував їхати ще 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, бо сподівався, що вже тоді буде призначено нового голову Хорошівської райдержадміністрації. Але тоді цього не сталося, і я переніс свою поїздку. А вже сьогодні я з радістю хочу представити громадськості нового очільника Хорошівської районної державної адміністрації — Ширченко Галину Іванівну. На свої тендітні жіночі плечі вона взяла велику відповідальність. Але якщо жінки зважуються на такі серйозні кроки, значить вони готові вирішувати усі ті проблеми, з якими зіштовхуватимуться у своїй роботі», — сказав у вітальному слові Ігор Гундич. 

Після вітальних слів голови Житомирської ОДА його заступник, керівник апарату облдержадміністрації Олексій Ясюнецький зачитав розпорядження Президента України № 126 від 12 червня 2017 року, яке є офіційним свідченням того, що Галину Ширченко дійсно призначено головою Хорошівської районної державної адміністрації Житомирської області з 12 червня цього року.

Зазначимо, що на сьогоднішній день в Житомирській області є лише дві жінки серед голів райдержадміністрацій — Галина Ширченко та Наталія Скавінська, голова Ружинської районної державної адміністрації. Але, як зізнався сьогодні, 15 червня, Ігор Гундич під час робочої поїздки до Хорошівського району, цілком можливо, що до них зовсім скоро може приєднатися ще одна представниця прекрасної статі, яка очолить Андрушівську райдержадміністрацію.

«Сьогодні ми живемо в час стрімких змін. І я сподіваюся, що мені, Галині Іванівні та усім присутнім у цьому залі буде не соромно за усі ті реформи, які сьогодні втілюються на території України у межах стратегії сталого розвитку "Україна‒2020" за ініціативи Президента України Петра Порошенка. Я думаю, що ми обрали вірний напрямок розвитку на децентралізацію, на ремонт доріг, шкіл, дитячих садочків, і вже найближчі 2‒3 роки ми дійсно будемо відчувати зміни на краще у кожному районі Житомирської області», — акцентував Ігор Гундич.

У рамках робочої поїздки до Хорошівського району голова Житомирської ОДА перевірив, як виконуються роботи на об’єктах, ремонти яких фінансуються із державного та обласного бюджетів. Зокрема, Ігор Гундич оглянув, на якому етапі перебуває термосанація Хорошівської гімназії та наскільки активно ведеться будівництво мосту в с. Рижани.

Катерина Дейнека

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 15/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework