×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З 22 жовтня в Житомирі розпочинається опалювальний сезон!

Рішення про початок опалювального сезону було прийнято на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради, яке відбулось 22 жовтня.

«У зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов та зниженням температури повітря, з метою своєчасного та якісного забезпечення споживачів м. Житомира тепловою енергією, виконавчий комітет міської ради вирішив: директору КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради (Рогожину Д. В.), іншим підприємствам-постачальникам теплової енергії, що мають на своєму балансі котельні, забезпечити технологічний пуск котелень з 22 жовтня 2014 року та розпочати опалювальний сезон 2014-2015 років.

Забезпечити подачу теплоносія до систем теплопостачання:

- лікувально-профілактичних установ, дошкільних, шкільних навчальних закладів міста;

- житлових будинків, незалежно від форм власності, у разі встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря нижче +8 градусів С упродовж трьох діб, при цьому щоденно проводити моніторинг погодних умов для забезпечення раціонального використання енергоносіїв шляхом тимчасового припинення надання послуг при умові збереження нормативної температури повітря у приміщеннях квартир житлових будинків», - йдеться у рішенні, яке підтримали усі члени виконкому, присутні на засіданні, – 29 «за».

a221014-8

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework