На Житомирщині упродовж доби рятувальники ліквідували 4 пожежі сухої трави

19 червня о 13:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання сухої рослинності поблизу с. Мамрин Коростишівського району. Дзвінок надійшов від випадкових свідків, які побачили, що через вітряну погоду вогонь швидко розповсюджується полем.

om 20061778 1Вже на місці події вогнеборці встановили, що на землях запасу Харитонівської сільської ради горить суха трава на площі близько 1 га. О 13:40 бійцям ДСНС пожежу вдалося локалізувати та не допустити розповсюдження вогню на більшу площу. О 13:50 вона була ліквідована. Вогнем знищено сухостій на площі 1 га. Загиблих і травмованих немає. До ліквідації загоряння залучалося 5 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

Упродовж минулої доби ще 3 загоряння сухої рослинності сталися також у Житомирському районі. Поблизу с. Вереси, вздовж автодороги Київ – Чоп, рятувальники загасили палаючу траву  на площі 0, 04 га. Крім того,  поблизу с. Перлявка на землях запасу Тетерівської об’єднаної територіальної громади  та на землях запасу Іванівської сільської ради у результаті пожеж у вогнем пройдено 0,04 га трав’яного настилу на відкритій території. Остаточні обставини всіх подій встановлюються фахівцями.

Управління ДСНС Житомирщини попереджає! З початку року на території області сталося вже 174 пожежі у природних екосистемах, під час яких вогнем пройдено понад 265,81 га території. У зв’язку з цим рятувальники закликають громадян більш відповідально ставитися до перебування у лісових масивах та неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки, як у побуті, так і на відпочинку.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 20/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework