Не так як у Голлівуді: житомиряни пропонують створити у парку Алею Талантів

Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них.

om 20061781 4Будь-який мешканець міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2017 року.

У цьому році до Бюджету участі було подано 99 пропозицій на суму 81 152 692 грн, зареєстровано 58 авторів. Наразі проекти знаходяться на розгляді.

Житомирянин Віталій Сівко пропонує створити у парку Алею Талантів Житомирщини. 

"Проектом передбачається виготовлення і встановлення 14 спеціальних металевих стендів з світлонеоновим підсвіченням вздовж алей неподалік від нового концертного майданчику у Житомирському парку культури і відпочинку. Мови стендів – українська та англійська. Алея стане важливою візитівкою обласного центру - міста Житомира.

На алеї будуть представлені: Барон Шодуар, Борис Лятошинський, Святослав Ріхтер, Віктор Косенко, Олег Ольжич (Кандиба), Ніна Матвієнко, Хорова капела «Орея», Валерій Харчишин і український рок-гурт «Друга Ріка», ансамбль «Сонечко», ансамбль «Льонок», Георгій Мокрицький, Юрій Камишний, Володимир Шинкарук, Наталія Скорульська. 

Відмінності нашої Алеї від тих, які створені у містах України та в інших країнах світу:

1. У Житомирі люди матимуть можливість ознайомитися з біографічною довідкою людини (колективу), переглянути фото, що демонструють творчі досягнення.

2. На надписи імен відомих особистостей (колективів) не ставатимуть ногами люди, адже у Житомирі будуть встановлені спеціальні конструкції за межами пішохідної частини. Наприклад, у містах просто на пішохідних частинах покладені металеві зірки із іменами, більшість людей, які проходять повз тих зірок, навіть не знають зазначених імен.

3. Місце розміщення алеї відомих діячів культури Житомирщини – мальовниче місце у центральному міському парку поряд з новим літнім концертним майданчиком", - зазначає Віталій.

Читайте також: Житомиряни планують створити платформу, де молодь зможе реалізувати себе.

Бюджет проекту складає 545 000 грн.

om 20061781 1

om 20061781 1

om 20061781 1

Всі Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 20/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework