×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Волонтери із Київщини відвідали поранених бійців у Житомирі

Вчора, 22 жовтня, Житомирський військовий госпіталь відвідали активісти з селища Борова Фастівського р-ну Київської області. Волонтери привезли для бійців, котрі лікуються тут, теплі речі та продукти.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук (https://www.facebook.com/profile.php?id=100004357746593&fref=nf)  повідомляє волонтер Тетяна Докиль.

«Сьогодні з самого ранку до шпиталю приїхали активісти з селища Борова Фастівського р-ну Київської області. Представники громади до нас навідуються вже вдруге з повною машиною провізії: постіль, теплий одяг, засоби гігієни, вода, продукти харчування, малюнки, книжечки місцевої письменниці. Дякуємо небайдужим жителям селища, учням школи, які зібрали все вище перелічене для шпиталю і , не дивлячись на відстань - 2 години в одну сторону, привезли допомогу в Житомир!», - пише активістка.

Також Тетяна повідомляє, що у шпиталь завітали дівчата перукарки, які підстригли хлопців у травматологічному відділенні: «Трудилися над стрижками Вікторія і Наталя півдня. За що і ми і поранені їм щиро вдячні!!! Дякуємо Олегу Бойкуі Олександру за те,що допомогли розгрузити машину».

n2310141136

n2310141136 2

n2310141136 1

Последнее изменение Суббота, 25/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework