На Житомирщині підлітки розважалися, стрибаючи з потяга на ходу: 17-річний хлопець від отриманих травм помер на місці, його 16-річні товариші – у лікарні

Минула доба позначилась кількома трагічними подіями, серед загиблих двоє дітей. 

n 2206171Увечері 21 червня у Коростишівському районі (с.Харитонівка) утопилась 8-річна дитина. Дівчинка разом з іншими гралася поблизу річки, однак, послизнувшись на камінцях, упала у воду. Через сильну течію діти самотужки не змогли допомогти їй, а коли прибігли дорослі уже було пізно.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав В'ячеслав Печененко, начальник ГУНП в Житомирській області.

Інша подія - троє парубків вирішили товарним потягом дістатись від Козятина до «Білосілля» Ружинського району. З потяга стрибали на ходу. У результаті 17-річний хлопець від отриманих травм помер на місці, його 16-річні товариші – у травматологічному відділенні лікарні. За їх словами, «їхали погуляти».

В обох випадках розпочато кримінальні провадження та тривають перевірки усіх обставин подій.

А батькам вкотре раджу: дбайте про організований відпочинок дітей. Канікули – це пора, коли вони мають багато вільного часу і у більшості ним розпоряджаються на власний розсуд. Знаходьте можливості і час для спілкування з дітьми. Знову ж таки учора до поліції звернулась житомирянка, чия 17-річна дочка ще 9 червня пішла з дому. Дівчина не вперше це робить і, очевидно, що довіра та взаєморозуміння у родині втрачені. Будьте уважні до своїх дітей.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 22/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework