Правоохоронці оприлюднили ім’я депутата, якого затримано за намагання підкупити поліцейського для прикриття нелегального видобутку бурштину. ВІДЕО

Ним виявився нині діючий депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Олевської міської ради Володимир Миколайович Халімончук, керівник підприємства ТОВ «Вокер».

n 2506171 1В період з 2015 – 2017 роки Володимир Халімончук був керівником фракції від вищезгаданої партії Олевської районної ради, а 18 грудня 2016 року балотувався на голову Олевської міської об'єднаної громади, посівши 2 друге місце.

За інформацією слідства, плануючи розгорнути незаконний видобуток бурштину на території Радовельської сільської ради, Володимир Халімончук вирішив заручитися підтримкою начальника управління захисту економіки Нацполіції Житомирщини. Депутат запропонував полковнику поліції 1600 доларів США за чотири дні безперешкодної роботи своїх старателів та запоруку їх подальшої «плідної і взаємовигідної співпраці».

В момент передачі хабара, в службовому кабінеті управління захисту економіки Володимира Халімончука затримала Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою і Національною поліцією. Йому повідомлено про підозру за частиною 3 статті 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище).

Після затримання депутата його з міста Житомира було доправлено до слідчого ізолятора міста Києва. Після трьох днів тримання під вартою, Володимиру Халімончуку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб з можливістю внесення застави 512 тисяч гривень. Відповідне рішення ухвалив Рішення ухвалив Печерський районний суд Києва.

n 2506171 2

Джерело: olevsk.com.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 25/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework