В Олевську 17-річна мати залишила дитину без нагляду і пішла гуляти

Неповнолітня мати з м.Олевська покинула свою 1-річну дитину на хвору матір. Дане питання розглядалось на засіданні опікунської ради Олевської міської ради 26 червня.

До органу опіки і піклування міської ради звернулася гр. Г., яка повідомила, що її донька залишила дитину без нагляду. За словами головного спеціаліста міської ради з питань захисту дітей Наталії Скумін, молода мати не вперше залишає дитину на утримання і виховання бабусі, яка за станом здоров’я не може її доглядати, повідомляє прес-служба Олевської міської ради.

За неналежне виконання батьківських обов’язків на неї був складений адміністративний протокол. Черговий адмінпротокол був складений за вживання алкогольних напоїв.

Начальник Служби у справах дітей Галина Орищук зазначила, що з нею неодноразово поводились бесіди та роз’яснення, однак ситуація лише ускладнюється.

До з’ясування всіх обставин хлопчик тимчасово перебуває в лікарні, з ним все добре. Мати декілька днів не виходить на зв'язок, тому за процедурою служби повідомили про це поліцію.

Поки горе-мати проводить час в сумнівних компаніях, маленький Дмитро чекає поки його долю вирішать чужі люди. Принаймні так в нього з’явиться шанс на краще життя.

Пізнеше мати з’явилася і написала заяву на тимчасове влаштування дитини у Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини, у зв’язку зі складним матеріальним становищем.

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework