Діти відчули себе в ролі військових авіа пілотів

 На минулому тижні діти, які відпочивають у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Супутник» за підтримки у правління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, відвідали 39-ту окрему авіаційну ескадрилью Васильківського ордена червоного прапора бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» повітряних сил Збройних Сил України в смт.Озерне, де майор Назаренко Денис Юрійович провів екскурсію територією.

  Діти відвідали злітну смугу, на якій було продемонстровано систему, як відбувається процедура зльоту, польоту та посадки військових літаків, повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

  Майор ескадрильї Назаренко Денис Юрійович також продемонстрував, як працює літак та дав можливість дітям відчути себе військовим авіа пілотом. Також відпочиваючі табору «Супутник» змогли відчути на собі, як проходить перевірка пілотів перед кожним польотом та прослухали інформацію про військову частину та її історію.

  Захоплюючою процедурою для дітей було одягання форми авіа пілота, де кожний бажаючий зміг її приміряти. Також діти змогли посидіти у кріслі пілота та зрозуміли як це важко та водночас цікаво.

  Після проведеної екскурсії діти задумались над вибором професії військового авіапілота.

om 03071716 2

om 03071716 2

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework