В річці Гуйва в Житомирському районі виявили загиблу рибу – причина встановлюється

  Як повідомили в Державному агентстві рибного господарства в Житомирській області, факт виявлення загиблої риби на річці Гуйва в межах села Ліщин виявили 2 липня.

  На місце події виїхала комісія, куди входили спеціалісти обласного відділення Державного агентства рибного господарства, інспектори з охорони навколишнього природного середовища.

  В офіційному повідомленні прес-служби Держагентства рибного господарства йдеться: візуальним оглядом річки Гуйва встановлено, що вода забруднена невідомою речовиною та мала неприємний запах. На воді виявлено загиблу рибу, а саме: окунь, плітка, краснопірка, щука, карась, ротань та інші. За результатами огляду складено Акт обстеження р.Гуйва в межах с.Ліщин Житомирського району. Працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області були відібрані проби води у відповідних місцях для встановлення наявності у воді отруйних речовин та Житомирським рибоохоронним патрулем відібрані зразки загиблої риби, які було направлено до Житомирської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework