В оздоровчому таборі «Супутник» відбулась акція «Безпечне літо кожній дитині». ФОТО

  5 липня у дитячому оздоровчому таборі «Супутник» всю свою спритність та витривалість, а також багаж знань, отриманий в школах дітвора мала змогу продемонструвати під час громадської акції «Безпечне літо кожній дитині», що організували для них рятувальники, волонтери Червоного хреста та міської комунально-рятувальної служби на воді.

  У рамках заходу співробітники ДСНС організували різноманітні конкурси та вікторини профілактичного спрямування, під час яких вчились як не потрапити в біду під час перебуванні в побуті та на вулиці, в екосистемах та при виявленні невідомого вибухонебезпечного предмету. Крім того діти мірялися силами в пожежній естафеті, долавши випробування справжніх рятувальників.

діти, рятувальник, табір

  Тренери ж з першої невідкладної допомоги Товариства Червоного Хреста України навчали школярів правилам надання першої медичної допомоги та проводили конкурси. Разом з водолазами міської комунально-рятувальної служби на воді діти згадували знання, що вони отримали в рамках Місячника безпеки дитини на воді. Крім того, Хлопці та дівчата навчалися використовувати кінець Александрова у порятунку потопаючого.

діти, табір

  Одночасно з цим рятувальники демонстрували присутнім виставку пожежно-технічного озброєння, засобів індивідуального захисту та аварійно-рятувальних засобів. Також учасники стали свідками того, як за допомогою гідравлічних ножиць можна перерізати металеві конструкції.

  По завершенню у глядачів була унікальна можливість подивитися «показ мод» рятувальників та дізнатися які затісни костюми вони використовують під час ліквідації різноманітних небезпечних ситуаціях. Найбільше захоплення діти отримали під час гасіння умовної пожежі. Кожен бажаючий міг взяти до рук пожежний ствол та допомогти вогнеборцям здолати полум’я.

діти, табір, Житомир

У ДСНС України

у Житомирській області

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 05/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework